1/1/09

Hi ha cops que tot sembla tan fràgil... Hi ha cops que et plantejes com de forts són els teus llaços, com de forta és la teva voluntat, com de forta és una persona.
Sembla que, com l'aigua cau entre les mans, també es puguin escapar la resta de coses. No és senzill, però cal acceptar el fet que tot pot acabar en qualsevol moment i que, per això, si aquest tot és rellevant, s'ha de cuidar dolçament sense ser massa agobiant, doncs podria ser contraproduent.
Ja no em baso en experiències concretes, en desilusions, en finals. Més bé em baso en sensacions, sensacions d'un dia en que sense més, tens la necessitat de plasmar les teves idees.

Cuideu, cuideu-vos, i estimeu incondicionalment.
Ah, i res de bon any nou, bon dia nou, i així cada cop que desperteu
.


Hay veces que todo parece tan frágil... Hay veces que te planteas como de fuertes son tus lazos, como de fuerte es tu voluntad, como de fuerte es una persona.
Parece que, como el agua cae entre las manos, también se puedan escapar el resto de cosas. No es sencillo, pero hay que aceptar el hecho de que todo puede acabar en cualquier momento y que, por ello, si este todo es relevante, se debe cuidar dulcemente sin ser demasiado agobiante, pues podría ser contraproducente.
Ya no me baso en experiencias concretas, en desilusiones, en finales. Más bien me baso en sensaciones, sensaciones de un día en que sin más, tienes la necesidad de plasmar tus ideas.

Cuidad, cuidaros, y amad incondicionalmente.
Ah, y nada de buen año nuevo, buen día nuevo, y así cada vez que desperteis.


2 comentarios:

  1. Anónimo2/1/09, 1:59

    Hi ha moments que el cansament supera la motivació. Instants en els que et sents lliscar cap al clot més profund de tots. Però el que realment fa por es quan sabent que no t'enfonses encara et sents pitjor. No hi han motius per al sentiment d'abatiment total i tot hi haixi tampoc en troves per reixir.

    Cada nou entrebanc no t'enfonsa, simplement et deix més insensible, cada nova ilusió fallida et resta voluntad de ser fins que l'anulament total de l'estima propia fa ferida no sols al orgull, si no tambè a l'esperança de trobar sentit a tot.

    Mai he fet un blok miraré a vere que tal van les teves "anades d'olla". Segueix agradant-me llegir-te, ets inspiradorament agradable.

    Per cert, Bon día, cada dia de la resta de les noestres vides.

    k.

    ResponderEliminar
  2. Buena reflexión, para un año que más de uno tendrá que aplicarse la ultima frase... :)

    ResponderEliminar